Tarieven

Ik begrijp dat je nu natuurlijk graag wilt weten wat dit allemaal gaat kosten.
Aan de hand van een vrijblijvend informatief gesprek kunnen we kijken of ik jou kan helpen bij jouw vraag. Is dit het geval, dan gaan we verder kijken.

Wat betreft de;
Kinder/opvoedcoaching;
Deze manier van coaching zal altijd bestaan uit een traject van meerdere sessies. Middels een uitgebreid intake gesprek wordt er duidelijk wat de coachvraag zal zijn en aan de hand daarvan bied ik een compleet traject aan.

Persoonlijke coaching;
Om weer helemaal goed in je energie te komen zijn er, in de meeste gevallen, meer dan 1 sessies (wel of niet in combinatie met een behandeling) nodig. Ook hier zal ik aan de hand van een uitgebreide intake een op maat gemaakt traject aanbieden.

Uiteraard is het mogelijk een losse magnetiseer sessie (30 minuten) te boeken.
Bij het afnemen van een volledig traject wordt er een aantrekkelijke korting geboden.

Neem voor meer informatie contact op, zodat ik jou uitgebreid kan vertellen welke prijzen ik hanteer.

Helaas wordt coaching niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel is het in sommige gevallen aftrekbaar bij de belasting.
Zit je in een situatie waarin je het je financieel niet kan veroorloven, maar je wel dringend hulp nodig hebt, neem dan ook contact op, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar mogelijkheden.
Aan het einde van de maand ontvang je een nota van de afspraken die je die maand hebt gehad. Deze nota moet binnen 14 dagen voldaan zijn. Bij verhindering van een afspraak dient deze 24 uur van te voren afgezegd te worden. Zo niet, dan wordt deze alsnog in rekening gebracht.