Magnetiseer sessie

Ieder mens, ieder levend iets op aarde heeft zijn eigen unieke energieveld om zich heen. Is dit krachtveld gezond, dan voel jij je goed, zit je lekker in je vel en begin je de dag ’s morgens opgewekt en vol energie. Door (nare) gebeurtenissen in je leven kunnen er blokkades ontstaan in dit energieveld. Hierdoor kun je je moe en lusteloos gaan voelen en valt de dag je steeds zwaarder.

Om hier wat aan te doen kun je kiezen voor een magnetiseer sessie.  Tijdens een magnetiseer sessie behandel ik jouw energieveld. Ik zorg dat de energie weer vrij kan gaan stromen en dat aanwezige blokkades opgelost worden. Hierdoor zal je meer ontspannen worden, zal je je energieker gaan voelen en komen je gedachten tot rust, waardoor je wellicht op een andere manier naar punten in jouw leven gaat kijken.

Dit klinkt misschien een beetje vaag, maar ik kan je vertellen dat ik met twee benen stevig op de grond sta. Magnetiseren heeft dan ook niet zozeer te maken met ‘zweverig’, maar juist meer met goed geaard door het leven gaan! 😉