Energetische coaching

Ieder mens, ieder levend iets op aarde heeft zijn eigen unieke energieveld om zich heen. Is dit krachtveld gezond, dan voel jij je goed, zit je lekker in je vel en begin je de dag ’s morgens opgewekt en vol energie. Door (nare) gebeurtenissen in je leven kunnen er blokkades ontstaan in dit energieveld. Hierdoor kun je je moe en lusteloos gaan voelen en valt de dag je steeds zwaarder.

Met het energetisch coachen laat ik jou zien en voelen wat jouw eigen energie is. Door tips en oefeningen leer ik je om in het dagelijkse leven om te gaan met jouw energie; Wat kan jij met je eigen energie? Tot hoever reikt jouw eigen energie? Hoe houd je deze bij jezelf en wat kan jij met de energie van anderen. Wat voor invloed heeft de energie van anderen op jou? Ik ga mee met jou op de zoektocht naar deze antwoorden.

Tijdens een magnetiseer sessie behandel ik jouw energieveld. Ik zorg dat de energie weer vrij kan gaan stromen en dat aanwezige blokkades opgelost worden. Hierdoor zal je meer ontspannen worden, zal je je energieker gaan voelen en komen je gedachten tot rust, waardoor je wellicht op een andere manier naar punten in jouw leven gaat kijken.

Om weer helemaal goed in je energie te komen zijn er, in de meeste gevallen, meer dan 1 sessies nodig. Aan de hand van een uitgebreide intake en een eerste sessie, waarbij ik in kan schatten wat er nodig is, zal ik een op maat gemaakt traject aanbieden.
Kijk voor meer informatie en mijn voorwaarden op deze pagina.

Nieuwsgierig naar jouw energieveld? Wil je weten wat ik kan betekenen voor jou en je klachten? Neem dan contact op en maak vrijblijvend een afspraak waar ik al jouw vragen kan beantwoorden.