Een moeder vertelt…

 

Hallo Allemaal,

Ik ben Angelique moeder van onze 10-jarige dochter Chaiyenne.
Priscilla van Silly Coaching vroeg mij of ik een recensie wilde schrijven, in navolging van de coaching die ze heeft gedaan voor onze dochter.
Dat wilde ik natuurlijk wel doen, maar waar moet ik beginnen.

Een aantal maanden geleden kwamen mijn partner en ik tot de pijnlijke conclusie dat de twinkeling en glimlach bij ons kind was verdwenen.
Soms zagen we er nog een glimp van voorbij komen maar het was niet meer wat het geweest was.
Als we met haar gingen praten was ze vaak verdrietig en wist ze niet goed hoe ze onder woorden moest brengen wat ze voelde en waarom ze zo verdrietig was.
Na alles wat ze meegemaakt heeft vonden we het tijd om hulp in te schakelen, omdat we wisten waar ze mee zat, maar we niet wisten hoe dit aan te pakken.

Priscilla kenden we al langer en omdat de band tussen haar en ons kind ‘vrij’ was vonden we het na een intake bij Silly Coaching tijd om met Sil haar kennis en passie ons kind hier weer bovenop te krijgen.
Zodat ons kind weer grip kreeg op haar emotie, gevoel en zelfvertrouwen.

In het begin kwam er wat verzet vanuit ons kind maar naarmate we bij de 3e sessie kwamen was haar muurtje gebroken en liet ze Sil toe in haar gevoel en hoofd.
Op speelse wijze begeleide Sil haar naar de Mind set waarin ons kind zich zeker voelt en waarin ze geleerd heeft alles te kunnen zeggen en mogen voelen.

En niet alleen ons kind werd daarin begeleid, maar ook wij als ouders werden waar nodig op een andere mind set gebracht en kregen we handvatten om er nog meer voor ons kind te kunnen zijn, en te begrijpen wat er in haar hoofd afspeelt.

Dankzij Silly Coaching kunnen wij alleen maar concluderen dat ons meisje weer de sprankeling in haar ogen heeft, en weer in volle glorie geniet van het leven en alles er omheen.

Nogmaals Sil bedankt voor je luisterend oor, je kennis en passie en vooral je gave om eenieder anders naar het leven te laten kijken.

Lieve Groet fam. Stello