Hoe nu verder

Ik kan me voorstellen dat er nog veel vragen zijn. Om alle vragen te beantwoorden beginnen we met een vrijblijvend informatief gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we met elkaar of ik iets voor jullie kan betekenen en nog belangrijker; of er een ‘klik’ is. Zonder ‘klik’ gaat het niet werken is mijn ervaring. In dat geval zal ik mee kijken voor ondersteuning die wel bij jullie past.

Kinder/opvoed coaching: Vanuit het informatieve gesprek gaan we verder met een uitgebreid intake gesprek. In dit gesprek proberen we duidelijk te krijgen wat het leerproces zal zijn en hoe we dit in gaan zetten. Ook wordt hier al afgesproken hoe de sessies eruit gaan zien; Worden het individuele sessies met jullie kind, of wordt het een combinatie met opvoed coaching. Er is veel mogelijk, maar dit is sterk afhankelijk van de hulpvraag en waar jullie je als ouder, en jullie kind, zich prettig bij voelen.

Persoonlijke coaching: Voor persoonlijke coaching vindt er ook een uitgebreide intake plaats, om zo duidelijk te krijgen op welk gebied er belemmeringen zijn. Aan de hand hiervan kan er bepaald worden wat er bij jou past. Over het algemeen werk ik met een combinatie van energetische coaching en gesprekken, maar alles kan aangepast worden aan jouw wensen. Enkel een magnetiseer behandeling behoort ook tot de mogelijkheden. Jij hebt zelf in de hand wat je wilt en hoe je het wilt.

Neem vrijblijvend contact op, ik hoor het graag!

Priscilla Looij
Oude Tonge
Silly Coaching
www.sillycoaching.nl

Geregistreerd bij Kamer van Koophandel Rotterdam: 68814836
Fiscaal nummer Belastingdienst: NL144060012B01

Silly Coaching is aangesloten bij beroepsvereniging CAT Collectief Alternatieve Therapeuten

                                                                                                                                    CAT