Flaterpot

Iedereen kent de mooie momenten pot. De pot waar je de mooiste herinneringen in kan bewaren. En dat is fijn, want mooie momenten moet je koesteren!
Maar wat dan met al die momenten dat het even niét zo goed gaat. Die vette blunder die je maakt, die fout die boven water komt, die grote flater die je slaat?
Zulke momenten worden vaak snel voorbij gelopen, onder het kleed geveegd of overheen gepraat. Want niemand vind het prettig een fout te maken.
Maar juist door het maken van fouten, ben je aan het leren! Juist door samen om je blunder te lachen maak je het allemaal minder erg. Juist het bespreken van je flater, brengt je inzichten hoe je het de volgende keer anders kan doen…

Daarom heb ik hier in het leven geroepen; De enige echte Flaterpot!
Dé pot waar je al je fouten en blunders in mag stoppen. Hoe groter de flater, hoe beter!
Om ze later samen te bespreken, er heel hard om te lachen en ervan te leren.

Een onmisbaar item in elk gezin om aan je kind(eren) mee te geven dat fouten maken mag, dat het niet erg is als iets niet in 1 keer lukt en dat niemand zich hiervoor hoeft te schamen.
Een geweldig kado om weg te geven, zodat er steeds minder krampachtig met fouten maken zal worden om gegaan.

Elke pot wordt handmatig met zorg vastgesteld en bevat een bijgeleverd notitieboekje en leuke kaartjes om weg te geven of op te hangen.
Deze pot is bij mij verkrijgbaar voor de prijs van €9.95 (inclusief 21% BTW)
Je kunt deze pot bestellen door een aanvraag via deze link. De pot is op afspraak af te halen bij mijn praktijk aan Stationsweg 18 in Oude Tonge.
Bij verzenden komen er uiteraard verzendkosten bij.