Ervaringen workshop Opvoedopstellingen

 

Leuke en leerzame ervaring!
“Ik wist niet wat ik me er bij voor moest stellen toen ik er naartoe ging, maar het is zo bijzonder om er achter te komen waarom een kind op sommige dingen reageert en hoe dicht je kind eigenlijk bij je staat. Je denkt zoveel verder met deze lezing en ik merk dat ik er ook al mee bezig ben.” Mariska

 

“Door de lezing is er een klein puzzelstukje gelegd in dagelijks voorkomende situaties.. Het heeft mij geholpen om inzicht te krijgen waarom we in deze situaties een bepaalde positie aannemen en waar deze vandaan komt. Een leuk inzicht waar ik zeker nog meer over wil weten! ”                 Fabiënne

 

“Interessante lezing waarbij ik met name geïnteresseerd was/ben geraakt naar praktijkvoorbeelden die zich eventueel in een dagelijkse gezinssituatie (het systeem) kan/kunnen plaatsvinden en hoe je als hulpverlener hierop kan anticiperen (en uiteraard ook zelf van kan leren). De lezing is een leerzame inspirerende avond waarbij in een kleine setting, interactief de individuele opvoedopstellingen meer betekenis en vele eye-openers, handvatten kan aanreiken aan de ouder/ in de communicatie met hun kind(eren)/het systeem. Leuke materie wat voor mij absoluut meer interesse heeft gewekt.”
mvg V.S. Spalburg.

 

“Opvoedopstellingen, wat moet je jezelf daarbij voorstellen? Ik wist het niet van tevoren.
Ik had nooit eerder een opstelling meegemaakt en ik moet zeggen dat het heel interessant was.
We waren met een leuke groep moeders. Herkenden onszelf in de verhalen die we deelden en aan het einde van de avond ging ik met meerdere ideeën voor mijn eigen gezinssituatie weg.
Zeker de moeite waard!”
M.S.

 

“Heel erg interessant om meer te weten te komen over opvoedopstellingen. Priscilla kan het goed uitleggen en verduidelijkt veel met voorbeelden: dat is fijn! Het was ook leuk om zelf te ervaren hoe een opvoedopstelling voelt. Ik zou zeker aanraden om een workshop hierover te volgen”
Lisette

 

“Ik vond het verhelderend, ik houd wel van dit soort dingen. Het is alleen jammer dat het thuisfront het “onzin” vindt.
Maar vooral het stuk wat je in je binnenste voelt, maar wat je zegt anders is; pas ik nu wel toe/ probeer er bewust mee bezig te zijn.
Ik houd me aanbevolen als er nog een keer een sessie is.”
Ellen