Keuze stress

Ik heb dus dat idee voor een nieuw iets binnen Silly Coaching. Het bruist en borrelt al enkele maanden en het begint steeds concretere vormen aan te nemen.
Ik voel vanuit mijn tenen dat dit een geweldig iets gaat zijn, wat veel in beweging gaat zetten bij de deelnemers die het gaan wagen hieraan mee te doen. Een persoonlijk-ontwikkel-iets voor volwassenen dat ervoor gaat zorgen dat het ook bij hun gaat bruisen en borrelen en dat ze deze ‘staat van zijn’ mee gaan nemen in hun dagelijkse leven.

Omdat ik voel dat dit hetgeen is wat ik op dit moment in de wereld mag gaat brengen, wil ik het natuurlijk zo goed en duidelijk mogelijk neerzetten.
En dan stuit ik gelijk op keuze stress, wat hoe ga ik het noemen? En dan bedoel ik niet de naam op zich, die zit al heel lang in mijn hoofd, maar onder welke categorie ga ik het scharen?
Ga ik het een cursus noemen, of een training, een workshop of een traject?
Een cursus klinkt zo schools en dat idee wil ik er niet aan hangen. We gaan namelijk niet zozeer iets leren, maar vooral ontdekken.
Als ik naar synoniemen zoek voor het woord ‘training’, kom ik begrippen tegen als ‘africhten’, ‘drillen’ en ‘dresseren’. Je snapt dat dat ook niet de boodschap is die ik over wil brengen 😉 ( Hoewel ik dat drillen best aardig onder de knie heb op sommige momenten 😊 )
Een workshop dekt de lading niet, het gaat zoveel meer zijn dan dat. Dan kom ik toch uit op ‘traject’, waar de woorden ‘route’, ‘pad’ en ‘spoor’ aan verbonden worden. (Sorry voor degenen die hebben gekozen voor training. Ik hoop dat jullie na deze uitleg snappen waarom ik toch voor traject heb gekozen)
Die voelt het meest passend. Want het gaat een gave route zijn, waar je jezelf en al jouw talenten mag gaan ontdekken. Een pad vol kuilen, maar waar jij gedurende dit pad genoeg tools krijgt aangereikt om weer uit elke kuil te klimmen. Want we gaan niet om de kuilen heen, maar er dwars doorheen natuurlijk.
We gaan een spoor volgen van vallen en opstaan, van spelen, van improviseren en vooral van veel lachen en geluksmomenten….
Ik zorg in ieder geval voor de oorwarmers…. En een oranje gietertje voor wie dat wil.
Voel jij het ook al borrelen en ben je nieuwsgierig? Binnenkort meer info!